საქართველო სტუმრის სტატუსით მონაწილეობდა მსოფლიოში ყველაზე გავლენიან გასტრონომიულ კონგრესში Madrid Fusion – 2024.
საერთაშორისო კონგრესზე კულინარიის სფეროს ექსპერტებს, ბლოგერებს, კრიტიკოსებსა და სხვა სტუმრებს საშუალებაჰქონდათ გაცნობოდნენ ქართულ სამზარეულოს, ღვინოსა და ტურისტულ პროდუქტებს. საქართველოს სტენდზე ინტეგრირებულ სამზარეულოში იმართებოდა მასტერკლასები.
კონგრესზე ქართულ სამზარეულო წარადგინდა ქართველი შეფ მზარეულმა დავით ნარიმანაშვილმა და მადრიდში მდებარე ქართულმა რესტორანმა „ნუნუკამ“. გასტრო კონგრესის მონაწილეებს საქართველოს სომელიეთა ასოციაციის თავმჯდომარე შალვა ხეცურიანმა კი ქართული ღვინის მრავალ საუკუნოვან ისტორია გააცნო.